Over ons

Wij zijn een administratiekantoor die zich richt op organisaties uit het midden- en kleinbedrijf, VOF’s, eenmanszaken en ZZP-ers. Wij zorgen voor meer grip op een organisatie. Dit doen we niet door alleen de administratieve lasten uit handen te nemen, maar ook door het optimaliseren van de processen van een organisatie. Ons streven is om zoveel mogelijk overbodig handmatig werk te reduceren. Dit realiseren wij door het gebruik en kennis van moderne technologieën. Doordat onze administratieve processen goed zijn ingericht, leveren wij tijdig betrouwbare stuurinformatie.

Administratie en advies

Wij streven ernaar om administraties voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Klanten krijgen een app waarmee eenvoudig inkoopfacturen gescand worden in ons systeem. Met ons systeem kan er ook eenvoudig een bankrekening of een kassasysteem worden gekoppeld aan het boekhoudpakket. Daarnaast maken wij gebruik van het Referentie Grootboek Schema (RGS). Het voordeel hierbij is dat klanten gegevens kunnen vergelijken hun branche.

Ben je een startende ondernemer? Wij helpen graag met het opzetten van de administratie, het koppelen van overige pakketten of ondersteuning bij het opzetten van een website.

Mijn naam is Jorit Pronk. Enige tijd geleden ben ik begonnen om een aantal administraties op te zetten als vriendendienst. De technologische ontwikkelingen met betrekking tot het beheersen van administraties begon ik steeds interessanter te vinden. Deze vriendendienst werd steeds serieuzer en onlangs is No Hands Accounting een feit geworden. Ondernemers vinden het vaak saai en tijdrovend om hun administraties bij te werken in hun vrije tijd. Ik kan me daar helemaal in verplaatsen. Je gaat liever in je vrije tijd even ontspannen of nadenken over je eigen business. Met mijn ervaring als business controller kijk ik liever niet alleen naar de getallen. Ik probeer altijd te kijken naar processen en de omgeving van een onderneming met als doel dit te verbeteren. Controleren is goed, maar beheersen is beter. Ik werk met een team van specialisten op allerlei gebieden rondom het ondernemen. Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan nu contact met ons op.